22 märts 2007

Loli2007 Tartus

LOllid LIiklejad ja uimerdised Tartu liikluses!

Selleks, et rumalad perifeersed mitte-nõmmelased saaksid aimu Eesti Vabariigi suurimatest kitsaskohtadest, on plaanis korraldada Mudajõe Ateenas avalik foorum. Päevakorras on ennekõike liikluskultuuri puudumine Tartus (krdi uimerdised). Arutlusele tulevad järgnevad liikluseeskirja muudatatused:
- suunatuled vabatahtlikuks: Töölt koju sõites võib sind näiteks jälitada ninja. Suunatulede näitamine on sama hea kui enesetapp. Samahästi võiks poksija öelda vastasele, et kle, ma nüüd äsan kaks korda vasakuga ja siis paremaga otse...
- ümberreastumise võimaldamine: Kui sa tropp oled ükskord valesse ritta roninud, siis sinna kõngegi. Mul on kakskend autot seljataga. Kui ma nüüd pidurdaks, siis sõidaks nad kõik mulle selga. pidurdamine tuleb üldse ära keelata. Tegelikult saab kõik need liiklussituatsioonid, kus pidurdatakse, ära lahendada ka kiirendades. Uimerdised ahju!
- uimerdised ahju: Kui sa mees 70nega normaalselt sõita ei oska, siis sõida bussiga. Kui ma sinu pärast fooritaha pidama jään, siis tulen taon su tombuks fooritsükli jooksul.
- jalakäijate poriga pritsimine: See ei ole minu süü, et majaomanik ei ole teeserva korralikult puhtaks teinud. Kaeba tema peale kui tahad. Kui Eesti Vabariik teede korrashoidu rohkem investeeriks siis muutuks elu Nõmmel ja muudes kohtades selgelt paremaks. Soomes näiteks likvideeriti viimane porilomp juba põhjasõja ajal marssal Mannerheimi poolt.
- korea autod liikluses: Kui sa omale Audit lubada ei saa siis sõida bussiga. Foori juures kohtume (vt. eelmisi punkte)

tegelt ei tule mingit arutlust. see siin on manifest kõikidele mittenõmme rahvastele.


Lõpuks veel tõlge igatsugu vähemustele, kes siit mingit pervojuttu lootsid:

歯科医師である前にやはり女でいたいんです。私とお付き合いして下さる方に、即刻100万を入金することに決定いたしました!!」(慶子)美しくスタイル抜群の慶子先生とセフレ契約しませんか こちらの慶子先生(アド公開希望)に指名されまして、あなただけにこのメールを 送ります。慶子さまからあなたの生活をサポートしたいという伝言をお伝えいたします。慶子さまのあなたへの情熱を受け止めてください!慶子さまへの返信はここです

teie tulge ka jah meie üritusele. Kohtute grigori, goga ja siis selle tigeda tätoveeritud tüübiga, keda me torpeedoks kutsume.

Sildid:

2 Comments:

At 2:15 AM, Anonymous Anonüümne said...

Autodebiilik...

 
At 10:57 AM, Blogger Reidar said...

:) Asi on lihtsalt selles, et Audi automark vajab eesti liikluses suuremat respekti.

 

Postita kommentaar

<< Home