28 märts 2007

Õlle, Audi ja muhe naabrimees Nõmme tüdrukuid piidlemas

Kuidas oleks võimalik elada rahus ja õnduses 100+ aastaseks? See on täiesti reaalne kui on täidetud teatud tingimused:

1. Sul peab olema auto (soovitavalt Audi, sest ükski teine mark ei vaja niipalju hoolitsust ja remonti, higi ja pisaraid, häid sõnu ja õlle liitreid).

2. Kui ostad juppe oma auto (edaspidi Audi) jaoks, siis soovitavalt F-varuosi, mitte A ega B, sest õlle jaoks peab ka raha jääma. Sellega seoses pean märkima, et põlistallinlastel on kohustus jätta kesklinna kallites restodes arved täies ulatuses maksmata, kuna Nõmmel olevast keskuse toidupoest saab kartuleid peaaegu omahinnaga ja mitte mingil juhul ei tohiks uuslinlaste kasumiahnusest pundunud rahakotte ning keresid rohkemaga toetada. Jotsi ei maksa ka jätta, sest teenindaja puhul on kindlasti tegu sisserändajast muidusööjaga. Kahjuks ei austata põlistallinlaste sellist teguviisi piisavalt Eesti jõustruktuuride poolt ning seetõttu on igati tänuväärne kodanik Jüri Kuuskemaa algatus anda võim üle põlistallinlastele! Kord, austus ja õiglus, me oleme seda väärt!

3. Muhe (põlistallinlasest) naabrimees, kelle saad õhtuti ja nädalavahetusel enda juurde Audit putitama kutsuda. Hea, et odavamad õlled on plasttaaras - kergem koju tassida, kangust rohkem ja parem istmete vahele ning pagassi ära peita. Samas, kolin Audis oli alati hea indikaator naisele, et tuleb uusi juppe osta. Järjekordne kalkulatsioon: naisele A juppide hind teatada, muretseda õlled ja paar F-vääringus juppi ka. Olgem ausad, põlistallinlased ei peta. Mitte rääkimine pole petmine.

4. Kanal auto „remontimiseks”. Nimelt on esiteks kanalis mugavam õlli lasta naise eest salajas ja taarat on ka parem hoiustada. Kui käes on kevad siis võib Audi varju alt välja ajada ning ratta alt ära võtta ja simuleerida laagrite vahetust. Päikese käes on hea kõhtu soojendada ning mööduviad keni naisterahvaid piidelda. Ei maksa häbeneda, kui maika on selga päevitunud, sest ka loomariigis peab isane kuidagi välja paistma massist. Siinkohal tahan propageerida ilusat armastust sooja eesti keha, mitte hälvete vastu. Elus keha vaatamine on sama mis poest veini varastamine – vein on vein, auk on ... Rohke papi kulutamine pole üldse oluline. Kui saab niisama, tuleb võtta.

5. Eemaldada tutvuringkonnast tüübid, kes ironiseerivas võtmes räägivad meie kaunist kodukandist. Meetoditest räägime siis, kui kontakteerute Isamaaliidu peakorteriga, sest vastaseid ei tohi valvsaks teha (kasvõi muretseda endale ninja detection device). Kui eemaldamine peaks mingil põhjusel ebaõnnestuma on heaks toeks mõttekaaslasest naabrimees, keda saab alati appi kutsuda. Selg selja, kõht kõhu kõrval tekib sümbioos ja moodustub füüsikute poolt seniseletamatu nähtus nagu sünergia.

Kui nad siis kuulavad ja teenivad teda, siis nad lõpetavad oma päevad õnnes ja aastad õndsuses. Aga kui nad ei kuula, siis nad tormavad oda otsa ja heidavad arutuina hinge. Südamest jumalatud peavad viha, nad ei hüüa appi, kui ta on nad vangistanud. Nende hing sureb noorelt ja nende elu pordumeeste seas.(Iiob 36:11-14)

1 Comments:

At 5:26 AM, Anonymous Anonüümne said...

vaja kontrollida:)

 

Postita kommentaar

<< Home